luni, 1 octombrie 2012

ROATA MEDICINEI

 
  Se crede despre shamanism ca ar fi prima practica spirituala cunoscuta omenirii. Dovezi ale acestor traditii spirituale si ale metodelor de vindecare dateaza de mii de ani si au fost gasite in toate colturile lumii. Ca si practica spirituala si modalitate de vindecare, shamanismul a fost practicat intr-o forma sau alta de toate culturile indigene din variate zone geografice.
  Din perspectiva shamanica suferinta umana are cateva cauze prinicipale. Prima cauza si cea din care deriva celalalte este aceea a separarii de Spirit si Divinitate, sau mai binezis a iluziei separarii. Aceasta separare este sursa marilor suferinte si chinuri sufletesti, emotionale si chiar fizice pe care din ce in ce mai multi semeni le traiesc.
    Alte cauze sunt pierderea puterii, pierderea unei parti de suflet, blocajele spirituale sau intruziunile energetice.
    Boala sau suferinta derivata din acestea se poate manifesta in variate forme, situatii si experiente din viata noastra, cum ar fi suferintele emotionale, fizice sau psihologice, accidente, abuz, relatii conflictuale, traume, etc. Cand cineva si-a pierdut puterea personala acest fapt poate duce la depresie, boli cronice sau o serie de ghinioane in viata. Atunci cand avem de-a face cu o pierdere de suflet, persoana si-a pierdut o parte din esenta si forta vitala si odata cu acestea, un instinct important. Pierderea de suflet se manifesta ca depresie, boala, dependente, deficiente ale sistemului imunitar, tristete, un sentiment de jale fara sfarsit sau un sentiment profund ca ceva ne lipseste, adesea apare senzatia ca nu facem parte din aceasta lume, ne traim viata mai degraba ca si observator decat ca participanti activi, prezenti, s.a.m.d Atunci cand se pierde o parte de suflet si puterea personala, apar blocajele spirituale si intruziunile energetice. De regula blocajele sau intruziunile sunt localizate intr-o zona a corpului si se pot manifesta ca durere sau discomfort emotional sau chiar fizic luand forma diferitelor afectiuni sau boli (atunci cand blocajele sau inturziunile sunt vechi).
    Cu toate acestea shamanii stiu ca in fiecare moment suntem inconjurati de forte spirituale ce sunt gata sa ne sprijine, sa ne vindece, sa ne hraneasca si sa ne transforme si pentru asta tot ce avem de facut este sa ne angajam in relatie autentica cu aceste forte si cu Marele Spirit pentru a primi un flux bogat de binecuvantari si vindecari.
    O cale puternica de a ajunge in relatie cu Marele Spirit este Roata Medicinei Incase. A intra in roata medicinei inseamna a intra in microcosmosul intregii creatii. Cand stam in centrul acestei roti medicinale a vietii, noi ne aliniem cu fortele care au conturat intreg Universul, suntem in esenta noastra, constienti de propria Putere, Lumina si Maretie.
    Marele Spirit este forta care a creat tot ceea ce a existat, exista si va exista. In crestinism acesta forta poarta numele de Dumnezeu. Atunci cand esti mai aproape de esenta ta care este Una cu Marele Spirit si cu tot ceea ce ne inconjoara, esti co-participant constient la desavarsirea operei creatiei.
   Cand intram in Roata Medicinei, ne intoarcem fata spre toate principiile organizatoare ale Universului, acestea sunt forte primordiale arhetipale ale Creatiei: Sud-Sarpe, Vest-Jaguar, Nord – Pasarea Colibri, Est-Vulturul/Condor, Atingem apoi Mama Pamant si ne ridicam bratele, ochii si inimile catre cer, catre Tatal Soare, Mama Luna, Marele Spirit, cel care este cunoscut sub o mie de nume dar care nu poate fi numit.
   Atunci cand chemam cu iubire, respect si intentie clara aceste energii ne raspund. Ele vin si spatiul sacru este format. In acest loc sigur si sfant putem sa ne conectam cu Divinul, ne putem imbratisa vulnerabilitatile si slabiciunile, ne putem aprofunda intimitatea, vindecam rani vechi, putem intampina si primi noi energii in viata noastra, primim ajutor de la Fiintele de Lumina, ajutoare ancestrale si gustam Infinitul.
    Toate culturile si traditiile indigene au folosit Roata Medicinei ca metoda de vindecare, dezvoltare si evolutie. Pentru Laika aceasta reprezinta invataturile de intelepciune ale maestrilor shamani din Amazon si Anzi, invataturi perpetuate de la o generatie la alta, acestea sunt invataturile si procesele cu care noi lucram pe parcursul acestor module, acestea au fost aduse in lumea omului modern de catre Alberto Villoldo, psiholog si antropolog.
   Totodata invataturile shamanice ale Rotii Medicinei reprezinta o harta a propriei constiinte, o harta dupa care te poti ghida si care-ti permite sa te cunosti in profunzime, sa obtii insight-uri profunde, sa te vindeci si sa-ti accesezi propria putere ce a fost cu tine intotdeauna.
   Intrand in Roata Medicinei te avanti in cea mai semnificativa calatorie a vietii. Devii eroul si autorul propriei tale povesti. Mergand rand pe rand prin fiecare directie a rotii medicinale iti transformi ranile in surse de putere, descoperi calea Razboinicului de Lumina si puterea neinfricarii, continui calatoria prin a invata sa visezi si sa creezi cu ochii deschisi cel mai frumos vis pentru tine si ceilalti iesind din cosmarul colectiv, creand o lume mai buna.
Vino in Roata Medicinii sa devii inteleptul care lucreaza cot la cot cu inteligenta Universului, vino sa fii co-creator constient in desavarsirea operei Creatiei, creand Raiul pe Pamant precum sus asa si jos. Pe parcursul acestei calatorii esti initiat in linia de vindecatori luminosi Laika, barbati si femei ce te vor insoti si te vor sprijini intodeauna in calatoria ta.
    “Am fost pastratorii unor serii de procese, sau ritualuri care ne invata despre cine devenim ca oameni, ca planeta. Aceste procese sunt pentru intrega lume” Don Manuel, unul din inteleptii Laika
    Daca inainte de participare doriti o familiarizare cu practica shamanica si tehnicile de vindecare ale shamanului recomandam citirea cartilor lui Alberto Villoldo, publicate de Editura FOR YOU.
   Toate Modulele sunt interactive cu demonstratii, exemplificari, know-how, exercitii experientiale, tehnici si procese energetice de vindecare, suport unu la unu cu traineri certificati in medicina energetica shamanica incasa, ziua practica intensa shamanica, seri cu ceremonii de initiere, alchimie indigena prin lucrul cu Mama Pamant si Focul Sacru. 
    Pentru detalii si alte informatii accesati acest link: http://munayland.ro/cursuri-shamanism.html
Roata Medicinei (RM) Modulul 1 – Directia Sud-Sarpele
    Sarpele este principiul vindecarii, invatam sa incorporam caile sarpelui care sunt non-judecata, non-atasamentul, non-suferinta si pasirea in frumusete. Prin procedee shamanice vechi si puternice ne lepadam de trecut precum face sarpele cu pielea lui, transformam cele mai vechi si profunde rani ale noastre in surse de putere si compasiune asa incat aceste rani sa devina lectii oferite de trecutul nostru constituind resursele si combustibilul necesare evolutiei si cresterii noastre. Nemaifiind conditionati de trecut ci animati de catre darurile sale suntem liberi sa ne reinventam pe noi insine. Tot in sud odata cu procesele mitice si energetice de transformare a ranilor sufletesti incepem construirea altarului shamanic (mesa) si castigam 3 pietre vindecatoare ale shamanului (Kuyas), acestea vor face parte din pachetul vostru medicinal (altarul shamanic “MESA ”) care in finalul calatoriei in jurul RM vor contine 13 pietre (3 pentru fiecare punct cardinal dar si o a 13-a piatra care reprezinta legatura cu Linia Shamanica Incasa), pietrele din mesa vor contine toata informatia transformarii si puterii dobandite in urma vindecarii personale, ele devin propria voastra medicina pe care o puteti folosi atat pentru voi cat si pentru ceilalti daca alegeti sa aprofundati RM prin TVS.
   La acest modul primiti urmatoarele ritualuri de initiere:
   Benzile de protectie
   Ritualul Vazatorilor Karwak
   Ayni Karpay – semintele arhetipurilor in fiecare chakra
   Riturile Humpeq – Ritualurile mesei – Mesa Vindecatorilor – conectarea cu linia altarelor de vindecatori inapoi in timp
Roata Medicinei (RM) Modulul 2 – Directia Vest- Jaguarul
    Jaguarul este principiul mortii si al renasterii, reprezinta totodata curajul de a patrunde in cele mai ascunse locuri din noi insine, jaguarul ne ajuta sa scapam de stransoarea fricii si a vechilor drame, ne invata cum sa iesim din triunghiul lipsirii de putere (victima, calau si salvator). Patrunzand in toate umbrele noastre devenim cel care merge pe calea Luptatorului Luminos, pasnic, caile jaguarului sunt practicarea neinfricarii, certitudinii, non-facerii si non-angajarii. In Vest ne eliberam de bagajul familial mostenit de generatii. Ne curatam de blesteme si tipare disfunctionale transgenerationale ce sunt transmise de la parinte la copil dar si de bagajul karmic personal adus de noi dintr-o viata in alta. Invatam sa cultivam pacea profunda in noi insine, in viata noastra si in jurul nostru pasind in acest fel in integritatea noastra, traind impecabil.
   La acest modul primiti urmatoarele ritualuri de initiere:
   Ritualul Pampa Mesayok – Ingrijitorii Pamantului
  Riturile Mesei – Mesa Pastratorilor Pamantului – conectarea cu linia altarelor pastratorilor zilei inapoi in timp
Roata Medicinei (RM) Modulul 3 – Directia Nord – Pasarea Colibri
    Pasarea Colibri este Marele Calator, porneste in propria ta calatorie eroica, fa din imposibil posibil, pasete in afara timpului si descopera-ti esenta dezlegand cordoanele energetice si atasamentul ce te leaga de rolurile pe care ti le-au dat ceilalti sau pe care ti le-ai construit singur, intelege limitarea si credintele ascoiate acestora. Devino intelept invatand cum sa practici Invizibilitatea, Stapanirea timpului si cunoaste Marele Secret.
   La acest modul primiti urmatoarele ritualuri de initiere:
   Riturile Alto Mesayok – Riturile Pastratorilor Intelepciunii, Riturile Muntilor
  Ritualurile Mesei – Mesa Pastratorilor Intelepciunii- conectarea cu linia altarelor de Pastratori ai Intelepciunii inapoi in timp
Roata Medicinei (RM) Modulul 4- Directia Est – Vulturul
    Vulturul este arhetipul transcendentei, principiul viziunii de la mari inaltimi, al claritatii, frumusetii, al zborului aripa langa aripa alaturi de Marele Spirit. In Vest invatam cum sa lucram cu energia si intentia pentru a crea constient realitatea si lumea in care vrei sa traiesti. Incorporezi practica stapanirii timpului, a propriilor proiectii si alchimia indigena. Inveti practicarea non-mintii pentru a putea gasi si auzi vocea Inteleptului interior, cel de dincolo de ganduri si cuvinte cel ce poate visa si crea un vis intru’ devenire, un vis liber de toate ranile si conditionarile trecutului, un vis indraznet, visul a ceea ce putem deveni ca individ, ca specie si ca umanitate, Invatam cum sa visam impreuna cu shamanii de pretutindeni ceea ce este posibil pentru Mama Pamant creand impreuna lumea pe care vrem sa o lasam mostenire copii copiilor nostrii.
    La acest modul primiti urmatoarele ritualuri de initiere:
    Riturile Kurak Akullak– Riturile Stelelor, Detinatorii Intelepciunii, Riturile Batranilor
    Riturile mesei – Mesa Inteleptului, Mesa Profesorului

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu